25.4.06

Tilannekatsaus

Sitten itsenäisyyspäivän on kai tapahtunut kaikenlaista, josta voisi täälläkin kertoa, kun vielä tietäisi mitä. Ainakin olen syönyt yhden antibioottikuurin ja kasan muita lääkkeitä. Ostin myös vihdoin hyttysverkon ja muutin "sisustusta" sen takia, mutta hyttyset viihtyvät lähinnä kylpyhuoneessa, ja se ainoa viime aikoina huoneeseen päässyt hyttynenkin ehti pistää ennen kuin ehdin verkon alle piiloon.


uusi mekko 1


Pääsiäistä vietettiin Heidin kanssa siis St. Louisissa, jossa oli rauhallista ja kaunista, ja sopivasti myös kaikenlaista musiikkiohjelmaa. Flickrissä on kuvia, linkki edelleen oikeassa sivupalkissa. St. Louisissa oppaina toimivat togolaiset veljekset, jotka tekevät hienoja batiikkitöitä (joita on nyt pari tilauksessa), valokuvaamisen lisäksi syötiin paljon, sekä senegalilaisittain etä togolaisittain. Nyt yritän laihduttaa...

Dakariin paluun jälkeen olen taas yrittänyt hoitaa oleskelulupaa itselleni ja juoksennellut sen takia kaikenlaisten viranomaisten puheilla. Kun nyt saisin edes jonkun paperin sisäministeriöstä, etten olisi ihan luvatta täällä, huomenna menen taas sinne kyselemään tilannetta. Sunnuntaina tuli siis kolme kuukautta Gambian reissusta.

Tutkimus edistyy hitaasti mutta sentään jotenkin. Aika tuntuu käyvän vähiin, kuten oli odotettavissa, vaikka vielä onkin noin kolme kuukautta jäljellä. Muutenkin kuuluu enimmäkseen ihan hyvää, selkä alkaa olla suurin piirtein kunnossa. Tosin aina välillä tulee mieleen, onko missään mitään järkeä, mutta niinhän sitä Suomessakin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Tosin aina välillä tulee mieleen, onko missään mitään järkeä, mutta niinhän sitä Suomessakin..."

Juuh, ihan samoja ajatuksia pyörii täällä Suomessakin päässä, maa ei auta siihen ;-D. Yritän parhaillaan tukahduttaa noita ajatuksia:

a) juoksemalla asuntonäytöissä (tosi fiksua tappaa itsensä lainalla ja jättää sitten joku päivä koko omaisuus perinnöksi...)

b) opiskelemalla (taas vaihteeksi, nyt on menossa ruotsia ja sosiaalipolitiikkaa)

c) kulttuuriennoilla ja tv:n katselulla (turtuu mieli edes hetkeksi ja unohtaa miettiä, onko tosiaan missään mitään järkeä)

Mutta ehkä siellä Senegalissa voi sentään vähän lämpimämmässä miettiä näitä...vaikka nyt täälläkin alkaa olla päivisin jo +10 ja ylikin!

Elina kirjoitti...

Mä vaan yritän panostaa noihin kulttuuririentoihin, kun ei ole telkkaria mitä katsella... mutta kaikenlaista saippuaoopperaa onkin sitten ollut oikeassa elämässä enemmän kun tarpeeksi...