3.12.05

Skanditon Dakarissa

Olen siis paassyt elavana perille ja auringonpaiste kummasti piristaa, vaikka univelkaa on pelkastaan parilta viime yolta toistakymmenta tuntia. Pitanee naita juttuja kirjotella omalla koneella jatkossa, etta saa skandit mukaan eika joudu taistelemaan jarjettoman ranskalaisen logiikan kanssa ihan koko aikaa. Miten niin pistetta varten pitaa painaa shift-;? Kirjaimetkin on ihan vaarilla paikoilla.

Valiaikaisasumus on tutulla seudulla Point-E:ssa, jonne en halua jaada (enka jaa) asumaan, mutta oli tietysti ihan hupaisaa kayda tutussa supermarketissa ostamassa appelsiinimehua ja leipaa. Vakinaisempaa asuntoa oltiin katsomassa tanaan ja se vaikuttaa riittavan hyvalta, kunhan talo valmistuu tai ainakin sahkotyot saadaan siina asunnossa valmiiksi ja vetta alkaa tulla hanasta. Omistaja lupaili maanantaiksi. Ensi viikolla siis joskus muutan paikkaan, jonne en viela osaisi edes taksilla loytaa perille. Pitaa hankkia kartta. Ja jaakaappi.

Lissabon muuten nayttaa kovin kauniilta yolla ilmasta ja Lissabonin lentokenttakin vaikutti kodikkaalta. Sinne voisi joskus menna kaymaan. Olen kylla ollutkin joskus. Nyt menen katsomaan, kulkeeko Route d'Ouakamilla viela lehmia.

[Edit: intertekstuaalisuuden yllapitamiseksi piti muuntaa otsikkoa hieman, en huomannut hassua viittausta tata kirjoittaessa.]

Ei kommentteja: