5.12.06

Ei mitään asiaa

Alkaa mennä hermot, kun Radio Helsinki soittaa koko ajan Ristoa. Ja PMMP:tä, mutta varsinkaan Riston suunnatonta suosiota en oikein ymmärrä. Onhan ne biisit hassuja kun ne kuulee ekaa kertaa, mutta viidennellätoista kerralla alkaa viimeistään kyllästyttää. Radio Helsinki on silti ainoa radiokanava, jota jaksaa kuunnella, mitä nyt pitää välillä paeta Groovelle tuota Ristoa...

Radionkuuntelun ohella on tullut tehtyä töitä, vähän sekalaisessa järjestyksessä mutta kuitenkin. Kummasti osaa taas keskittyä asioihin, kun ei ole mitään suurta uhkaavaa deadlinea lähestymässä. Niinkun että ihan oikeasti saatan tehdä jotain yhtä asiaa parikin tuntia putkeen, enkä tarkista meilejä joka kolmas minuutti tai jotain vastaavaa. Ainoa ongelma tässä deadlinettomassa tilassa on, että nyt pitäisi tehdä ne kaikki asiat, joita on lykännyt kiireellisempien asioiden tieltä myöhemmäksi, ja on aika paljon, mistä valita.

Sääennustan torstain ja perjantain väliseksi yöksi yllätyspakkasia, täällä Alppilassa on nimittäin kaukolämpö ja lämmin vesi poikki klo 22-08.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon nyt varmaan ihan out (no, koskapa en olisi), mutta: mikä ihmeen Risto?

Elina kirjoitti...

No se on just sellanen bändi, jota kaikkien aikaansa seuraavien ihmisten (tai ainakin trendikkäiden kaupunkilaisten) juuri nyt kuuluu fanittaa. Oli siitä jo Nytissäkin juttua ajat sitten. Siellä niiden sivulla tais olla musanäytteitä. Tai kuuntele Radio Helsinkiä...

LL kirjoitti...

"täällä Alppilassa on nimittäin kaukolämpö ja lämmin vesi poikki klo 22-08."

Onneksi ostin juuri uuden täkin. Jotain tälläistä HC-tapahtumaa kaipasinkin, että saan testata täkin mikrokuituja ja korkata sen tosikäytössä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aagh, Risto. Itse en moisesta tietäisi muuten mitään (kun en sitä radiota kuuntele) mutta kun se sattuu olemaan puolituttu lukioajoilta. Niinpä aina satunnaisesti tulee eteen tilanne, että olisi ikäänkuin sosiaalinen velvollisuus mennä Riston keikalle. Tähän asti olen pystynyt välttelemään ihan hyvilläkin tekosyillä, mutta jossain tulevaisuudessa en luultavasti enää ilkeä kieltäytyä.

Elina kirjoitti...

ll: Pitäisi kai jotenkin varautua tuohon lämmityksettömään yöhön, hmm. Varapeitot on kyllä käden ulottuvilla, toivottavasti ne riittää.

tq: Koko ilta Ristoa, jeeee!