20.6.05

Laatikko laatikon päällä

Päivän uutiset: viimeiset tentit korjattu (ei yhtään hylättyä eikä edes ykkösiä) ja setä haki pesukoneen pois. Iloista asiassa oli varsinkin se, etten itse joutunut konetta kantamaan. Iloista, ja vähän kummallista, oli myös tavata ruokalassa teinivuosien tuttu Tero, joka on Joensuussa edustamassa Nokiaa kuva-analyysikonferenssissa. Päällimmäisenä mielessä pyörii keskiviikko ja muutto, jo ajatus pakkaamisesta stressaa. Selkäkin on valmiiksi kipeä... oli jo ennen kuin aloitin pakkaamisen eilen. Kaksi laatikollista cd:itä on pakattu, kirjoja samoin pari, mappeja yksi ja muutama astioita, ties kuinka monta laatikollista vielä jäljellä. Tervetuloa vaan kantamaan, Joensuussa klo 9 alkaen ja Helsingissä sitten joskus klo 17 jälkeen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin. Kirjoja usein muuttaneena tiedän, että helposti tulee pakattua liian paljon yhteen laatikkoon ja kantajat (ja minä itse) kiroaa partansa sisällä, vaikka eivät ehkä suoraan kehtaa sanoakaan. Laita kirjalaatikoihin päälle kerros vaatteita tai sellaisia ja muutto ei särje selkää, vaikka sydäntä saattaa särkeäkin.

Elina kirjoitti...

Kiitos kiitos. Kaikenlaisissa pakkauksissa yritän noudattaa sääntöä, että pitää itse jaksaa kantaa. Pariisin metrossa tuli kyllä viime kesänä vähän hiki, kun mukana oli rinkka, vedettävä matkalaukku, läppäri ja jokunen muu nyssäkkä...

Anonyymi kirjoitti...

Esitän kainon pyynnön muuttotalkoolaistesi puolesta: pakkaa kaikki tavarasi (ja vieläpä eri kokoisiin) laatikoihin. Mikään ei ole inhottavampaa kuin juosta portaikkoa toisessa kädessä kirja ja toisessa maljakko. Onnea uuteen kotiin:)