10.6.05

Helsinki on jännä paikka

Pitääpä nyt kuitenkin äkkiä blogittaa, että katsokaa tämä Töölönlahden veroparatiisi -sivusto, kun se on niin käsittämättömän hieno. Tai ainakin käsittämätön, mutta kuitenkin hauska ja kantaaottava ja kaikkea muutakin, mitä omien nettisivujen toivoisi olevan. Joillain on aikaa väsätä.

Vaikka näyttääpä olevan mullakin. Näin muuton alla on sitten tullut tehtyä suuri määrä kaikenlaisia asioita, joita olen viimeiset kaksi vuotta lykännyt ajatellen, että no teen sitten joskus kun on aikaa. Että nyt on sitten (melkein) kaikki senegalilaiset kasetit siirretty cd:lle ja 1990-luvun kirjeenvaihdot saatu järjestykseen. Videoiden kanssa ois vielä tekemistä. Tai sitten vois ihan oikeesti kirjottaa sen medioitumisartikkelin loppuun. No, onhan sivu tekstiä päivässäkin ihan hyvin, onhan?

Mutta nyt on lähdettävä kotiin ja sieltä junalle. Huomenna Janin ja Marikan häät. (Sitä ennen eka yö uudessa kodissa ja uudessa sängyssä.) Ja toivon vaan, että mahdun kauniiseen indigonsiniseen hame-pusero-yhdistelmääni... Vähän huono juttu, kun Senegalissa ollessa laihtuu ja sitten teettää itselleen vaatteita. Vaikka ei pitäisi tietysti lihoa, mutta mitäpä muita iloja ihmisellä Joensuussa olisi kuin syödä suklaata ja surffailla netissä.

Ei kommentteja: