15.7.06

Matkalaukut

tulokuva

Kuten kuvasta näkyy, olen palannut Helsinkiin. Matkalaukku painoi 25 kiloa, mutta sitten oli vielä toinen vaatekassi ja 10 vuohennahkaa, yhteensä 38 kiloa matkatavaraa... Ne toiset 44 kiloa ovat ilmeisesti tänään saapuneet Suomeen, saan ne maanantaina, jos tullimiehet suostuvat ne mulle antamaan.

Aloitan kohta Flickrissä uusintakierroksen Senegalin valokuvista, eli ennennäkemättömiä kuvia on luvassa. Ja ne kaikki vanhatkin isompiresoluutioisina versioina ja ehkäpä oikein "kansioihin" järjestettynä. Jos jotain uusia ajatuksia ilmaantuu päähän, niin yritän kirjoittaa niitä tänne. Tällä hetkellä mietin vaan, minne ihmeeseen mun matkakortti on voinut kadota.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa minultakin. Mahtaa olla kummallista tallustaa jälleen Suomen maan kamaralla. Luen mielelläni ajatuksistasi moisen perspektiiviä antaneen ajanjakson jälkeen.

Elina kirjoitti...

Kiitos kiitos!

On vähän kummallista. Ja sitten taas ei, enimmäkseen tuntuu siltä, ettei olisi ollutkaan poissa, kun kaikki näyttää ihan samalta kuin aina ennenkin. En kyllä ole vielä paljoa ehtinyt kaupunkia ihmettelemään, Kaivarissa käväistiin tänään. Täällä äitin ja isän luona on kyllä samanlaista kuin ennenkin. Paitsi yksi jääkarhun näköinen koira, jota ei ollut ennen.

Vähän on vaikea muistaa, että suihkussakin voi joskus käydä, kun ei olekaan koko ajan hiki eikä hiuksiakaan tarvitse kovin usein pestä, kun ne on tällä hetkellä taas enimmäkseen muovia...

Että näin syvällisiä ajatuksia tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä kuulla, sillä itsellläni oli aika samanlaisia fiiliksiä Beninin reissun jälkeen (tosin se matka kesti vain 2kk). Mutta niin intensiivisen ja erilaisen jakson jälkeen oikein olisi toivonut jonkinlaista kulttuurishokkia Suomeen palattuaan.
Tai tavallaan kaikki oli kuin ennenkin, mutta pienet vivahteet antoivat ymmärtää, että kaikkea tuttua katseli kuitenkin eri perspektiivistä.