12.7.05

Connected

Latasin juuri Skypen. Se oli mielessä jo joskus aiemmin, mutta jäi silloin tekemättä, kun pohdin, että se vie turhan paljon tilaa koneelta, enkä oikein tiedä yhteyden nopeudestakaan. Mutta tässä eräänä iltana kuulin yhdeltä afrotutulta, että Skypellä on halpaa soittaa Afrikkaan, joten ehkä sitä pitää kokeilla. Pitänee jossain vaiheessa soitella Senegaliin, ja 20 senttiä minuutissa kuulostaa paremmalta kuin 1,50 €. Toimivuudesta en vielä tiedä. En myöskään ole erikseen ostanut mitään luureja, ajattelin pärjätä kotoa löytyvillä kuulokkeilla ja mikrofoneilla.

Lähiaikoina ei kyllä taida ehtiä paljoa soittelemaan, kun on näitä harrastuksia... lauantaihin asti olen joka ilta tanssikurssilla, eilen aloitettiin, ja tänään oli vielä rumputuntikin ennen tanssia. Lämpötilakin on ollut oikein asianmukainen. Viime päivinä on tullut muutenkin harrastettua kaikenlaista "oikeaa elämää", kavereiden tapaamista etupäässä. Ja Galaxya piti tietysti käydä katsomassa ja moikkaamassa sunnuntaina Kaivarissa.

Just downloaded and installed Skype, don't know if it works on my computer and with the connection, microphones and headphones I have here, but let's hope so. -- It does work, my dad just called me (added at 13:10).

Ei kommentteja: