14.8.06

Interaktio

Sellasta vaan tässä mietin, että pitäiskö vaihtaa tohon WordPressiin, muodossa tai toisessa (ehkä ennemmin toisessa, muuten voi mennä säätäessä sormi suuhun). Ei mulla oikeestaan mitään valittamista ole tässä Bloggerissakaan, mutta näin järjestyksen ihmisenä tuli mieleen, että voisi olla kiva, jos voisi harjoittaa blogimerkintöjen kategorisointia. Tosin siinähän sitten aikaa menisi, kun miettisi, mitä ne kategoriat oikein olisi... Mutta valistuneita ja muitakin mielipiteitä asiasta sopii siis esittää kommenttilokerossa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän noista oikein saanut selvää... Oisko sulla linkkejä joihinkin ihan "valmiisiin" blogeihin noilla systeemeillä? Mikä se ero sitten varsinaisesti on?

Elina kirjoitti...

Öö, mikä ero? No, sikäli kun oon yhtään mitään ymmärtänyt, noiden kahden ero on se, että toi eka on ohjelma, jonka voi ladata omalle koneelleen ja uudet merkinnät pitää sitten siirtää siitä jonnekin, mistä ne näkyy kaikelle kansalle (eli vaikka omille kotisivuille).

Ja toi toka on vastaava kun Blogger eli koko homman voi hoitaa netissä eikä tarvii latailla mitään ohjelmia omalle koneelleen, mutta oletettavasti sitten vähän vähemmän vapauksia muokata blogin ulkoasua sun muuta, ja saa saman tien osoitteenkin blogilleen. Viisaammat kai voi tarkentaa...

Ainakin kaikki Hesarin blogit on tehty tolla WordPressillä(1) ja yhden tutun, muita ei nyt tule mieleen. Ja tästä voi kattoa suomenkielisiä blogeja tuolla wordpress.comissa(2).

Elina kirjoitti...

Jaahas, Bloggeriin onkin tulossa kaikkea uutta hienoa, joten enpä taida viitsiä ryhtyä muutto-operaatioon, kun en oikeastaan kaipaa muuta kun noita kategorioita tai aiheita, mitä ne nyt on. Eli jään odottelemaan, että Blogger ottaa tuon uuden version käyttöön - ellei nyt joku viisaampi kerro, miksi ehdottomasti pitäisi vaihtaa johonkin muuhun.