16.8.06

Nyt on...

... mahdollisuus kategorioihin ja ties mitä kaikkea säätöä. Mutta samalla hävisi otsikosta taustakuva, koska tämä uusi Blogger-versio ei (vielä) päästä koskemaan sivun koodiin. Ja fontti näyttää liian pieneltä, kun en myöskään pääse säätämään riviväliä. Onpa taas ärsyttävää, pitänee vaihtaa isompaan fonttiin samalla kun kategorioitsen noita postauksia. Eli tästäkin tuli tällainen työmaa. Eihän mulla tietysti mitään muuta tekemistä ollutkaan...

[Hetkeä myöhemmin:] Häh, vähän vanhemmissa tuotoksissa onkin ne isommat rivivälit tallella, vaikka uusimmista ne hävisi. Ei nyt ymmärrä mistään mitään, eikä muutenkaan jaksa säätää, jatkan joskus toiste.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla näkyy nuo vanhat postaukset pienemmällä fontilla kuin nuo uudet. Riviväli lienee sama, mutta näyttää ehkä isommalta kun fontti on selvästi pienempi. Tai jotain sellaista... Ehkä se pienempi fontti on parempi, niin ei tule niin kapeita palstoja.

Elina kirjoitti...

Joo, niissä on pienempi fontti mutta suhteessa suurempi riviväli, koska muuten se teksti näyttää liian tiheältä. Ne olin siis säätänyt ite siihen vanhaan sivupohjaan, mutta tässä uudessa systeemissä ei ainakaan vielä pääse niitä säätämään. Tai fonttikoon voi valita, muttei sitä riviväliä, kun se on jossain siellä koodeissa, joihin ei pääse käsiksi.

Osassa vanhoista postauksista ne mun omat asetukset näkyy vielä oikein, mutta uusimmissa vaihtui se riviväli pienemmäksi ja sen takia nyt vaihdan kaikkien fontit tohon "normaalikokoon". Säädän niitä asetuksia uudestaan sitten joskus, kun se on mahdollista.

LL kirjoitti...

Hep! http://hetkia.blogspot.com/2006/08/levyj.html
jos ehdit koodaamisen lomassa.